Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila predstavlja proces kupovine oštećenih ili neispravnih vozila. Kada dođe do nesreće ili oštećenja vašeg automobila, često se suočavamo s pitanjem šta dalje. Jedna od opcija koja se nudi vlasnicima jeste otkup havarisanih vozila. Otkup automobila Tesla vrši otkup havarisanih automobila u Beogradu, Novom Sadu i na teritoriji čitave Srbije, radimo i otkup motora, skutera, kombija i svih drugih vrsta vozila, brzo i pozudano, dajući najbolje cene za vaše vozilo, bez obzira u kom se stanju vozilo nalazi!

Sivi havarisan auto. Havariasn prednji levi deo, fali točak.
Zeleni auto parkiran u travi, spreman za otkup havarisanih delova.

Kada je otkup havarisanih vozila najbolja opcija?

Da li se Vaš automobil nedavno oštetio u nezgodi? Ako je odgovor da, onda je otkup havarisanih vozila najbolja opcija za Vas. Za razliku od otkupa polovnih haravisanih automobila, otkup automobila na kilo podrazumeva kupovinu automobila isključivo radi reciklaže i prodaje njegovih delova. Naša agencija ima bogato iskustvo u otkupu oštećenih vozila i pruža brz i jednostavan postupak, isplata je odmah. Naša šlep služba je tu da u kratkom roku dođe na adresu i otkupi vaš havarisan automobil, u kakvom kod da se stanju nalazi. Obezbeđujemo najbolje cene na tržištu za otkup havarisanih vozila i profesionalnu procenu vašeg vozila. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo da vam pomognemo.

Lokacije za otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila Beograd

Ako se nalazite u Beogradu i želite da prodate svoje havarisano vozilo, mi smo tu da vam pomognemo. Naša agencija nudi otkup havarisanih vozila Beograd i garantujemo vam najbolju moguću cenu. Kontaktirajte nas danas i zakažite besplatnu procenu vašeg vozila, dolazimo u svaki deo grad – Novi Beograd, Zvezdara, Voždovac, Banovo brdo, Mirijevo ili koji god kraj da vam odgovara.

Otkup havarisanih vozila Novi Sad

Nalazite se u Novom Sadu i želite da prodate svoje havarisano vozilo? Naša agencija je tu da vam pomogne. Otkupljujemo havarisana vozila u Novom Sadu po najboljim cenama na tržištu. Naše stručno osoblje pružiće vam profesionalnu procenu i omogućiti vam brz i jednostavan proces za otkup havarisanih vozila Novi Sad.

Otkup havarisanih vozila Srbija

Bez obzira na vašu lokaciju u Srbiji, Otkup automobila Tesla je tu da vam pomogne. Bilo da se nalazite na severu, jugu, istoku ili zapadu, pružamo brz otkup havarisanih vozila i garantujemo vam najbolju cenu, a isplata je odmah. Obezbeđujemo i šlep za odvoženje vašeg havarisanog auta. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo da vam pomognemo.

Otkup havarisanih vozila nakon sudara

Havarije se događaju iznenada i često ostavljaju vozila u stanju koje ih čini neupotrebljivim za dalju vožnju. Da li znate šta se smatra havarisanim vozilom? Otkup polovnih havarisanih vozila se najčešće vrši nakon sudara, bez obzira na obim oštećenja. Bez brige o tome koliko je vozilo oštećeno, i da li se radi o otkupu havarisanog automobila, otkupu skutera, motora ili druge vrste vozila, mi smo tu da vam pomognemo. Otkup vozila Tesla specijalizovan je i za otkup havarisanih vozila i pruža vam najbolju moguću ponudu.

Crni automobil spreman za otkup u garaži.

Brz otkup havarisanih vozila, dolazak u roku od 24h i dobra cena

Ako želite brz otkup svog havarisanog vozila, mi smo pravi izbor za vas. Dolazimo u roku od 24 sata i pružamo najbolje cene na tržištu, bilo da se radi o otkupu automobila na kilo ili otkupu  polovnog automobila. Kontaktirajte nas danas i ostvarite besplatnu procenu vrednosti vašeg havarisanog vozila, vršimo otkup automobila – otkup starih polovnih vozila, otkup skutera, otkup motora i svih drugih vrsta vozila na teritoriji čitave Srbije.

Otkup havarisanih automobila - šta kažu naši korisnici

Imali smo mali gradski auto - twingo, koji je bio star i počeo često da se kvari, nije nam se više isplatilo da popravljamo, a nismo imali vremena za oglase i kupce. Drug nam je preporučio Otkup vozilaTesla, pozvali smo i za dan je sve bilo gotovo, a cena otkupa odlična! Velika preporuka.
Biljana, Beograd
Nakon sudara, popravka se nije isplatila, iako je to omiljena alfa koju imam godinama. Nisam imao iskustva sa uništenim vozilima, slučajno sam našao otkup vozila Tesla, prezadovoljan sam, vrše i otkup vozila koja su havarisana. Došli su na moju adresu u drugom gradu, i u roku od dva dana sve smo završili!
Petar, Smederevo
Sve preporuke, bzra i laka saradnja, a cenom otkupa sam bio prijatno iznenađen. Imao sam stari auto koji mi je služio za popravke i prepravke i kratke relacije, ali je bilo vreme da se rastanemo. Tesla će biti moj izbor i kada budem vršio otkup teretnjaka, koji je u planu uskoro.
Mile, Kragujevac

Pozovite danas!

+381606999698

Beograd, Srbija

Izlazak na teren u roku od 24h!